Osztálykirándulás + erdei iskola
általános és középiskolás diákoknak

Szeretettel várjuk az általános és középiskolás diákokat Galyatetőn, a Galyatető Turistacentrum bakancsos szálláshelyén. A két dormitóriumban (közösségi szálláshelyen) összesen 32 főt tudunk elhelyezni, a kísérő felnőtteknek pedig igény szerint fürdőszobás szobát biztosítunk.

A Galyatető Turistacentrum a Magas-Mátra szívében, autentikus hegyi környezetben, egy innovatív, modern épület kényelmével és szolgáltatásaival várja a pedagógusokat és a diákokat.

Gyakran hatalmas, egyben rendkívül kimerítő kihívás egy kirándulás megszervezése és vezetése. Gyermektáboroztatásban jártas munkatársaink szívesen nyújtanak segítséget mind a szervezésben, mind a lebonyolításban.

 

A turistacentrum térségében többnapos programok összeállítása sem okozhat gondot a pedagógusoknak, hiszen a Mátra-vidék látnivalók és kalandlehetőségek megszámlálhatatlan sokaságát tartogatja.

A Galyatető Turistacentrum szakvezetéses túrákkal, éjszakai csillaglessel, közösségépítő játékprogramokkal örömmel nyújt segítséget a pedagógusoknak. A diákok színvonalas időtöltését közösségi szálláshely, éttermi vendéglátás, igény esetén sátorozási és szabadtéri főzési lehetőség biztosítja. Galyatető csaknem száz éve közkedvelt pihenőhely, ahol a turistacentrum a pedagógusokat és a fiatalokat is szeretettel várja.

 

Díjtalanul biztosítjuk az alábbi programelemeket (3 nap/2 éjszaka tartózkodás esetén):

  • Szakvezetéses körtúra (8,5 km-es, közepes nehézségű táv a Galyatető Turistacentrum, Galya-kilátó, Vörös-kő-kilátó, Piszkés-tető, Mátraszentimre és Galyatető közötti útvonalon)
  • Erdei iskolai program (3 órás,  az évszaknak megfelelő tematika szerint összeállított, akkreditált  foglalkozás szakember vezetésével)

 

Térítés ellenében igényelhető programok:

  • Csillagles  távcsöves bemutatóval, vetítéses előadással, csillagászok vezetésével)

 

Aktuális csomagajánlatunk gyermekcsoportok részére

 

További információkért keressen minket a foglalas@turistacentrum.hu e-mail címen.

 

Megközelítés

SZÉP Kártya elfogadóhely

 

 

Támogató partnerek

Copyright © 2015

Magyar Természetjáró Szövetség

Minden jog fenntartva

Az Országos Kékkör nyomvonalának és attrakcióinak multifunkciós fejlesztése

Azonosító szám: ÉMOP-2.1.1/A-12-k2-2012-0002