Kedves Természetjáró barátaink!

Szeretnénk benneteket minél közérthetőbben és naprakészen tájékoztatni, ezért összegyűjtöttük röviden a legfontosabb szabályokat, hogy a lehető legkényelmesebben vehessétek igénybe szolgáltatásainkat.

A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldását követve folyamatosan bővítjük elérhető szolgáltatásaink körét. A vendéglátásra, a szállások igénybevételére, és a rendezvényekre vonatkozó tudnivalókat Facebook oldalunkon folyamatosan közzétesszük. Kollégáink a foglalas@turistacentrum.hu levelezési címen vagy a +36 37-506-011 telefonszámon készséggel állnak rendelkezésetekre!

Terasz szolgáltatás igénybevétele elérhető (2021. április 24-től)

Bárki számára, védettség igazolása nélkül. Maszkhasználat lehetséges, de nem kötelező. Asztalonként legfeljebb 6 személy tartózkodására van lehetőség, továbbra is 1,5 m védőtávolság betartása vonatkozik a teraszokon való tartózkodásra. A teraszról a belső térbe való belépéskor, (rendelés, fizetés esetén) a védőmaszk használata kötelező. A terasz vendégei az épület belső térében található illemhelyet használhatják.

 

Éttermi szolgáltatás igénybevétele elérhető (2021. május 1-jétől)

Védettségi igazolvánnyal rendelkezők és gyermekeik tartózkodhatnak az étteremben nyitvatartási időben. Továbbra is 1,5 m védőtávolság betartása vonatkozik az egyes asztaltársaságokra. Nyitvatartási időn túl 23.00 óráig tartózkodhatnak az étterem területén mindazok, akik a létesítmény szállóvendégei.

 

Szállás (hotel) szolgáltatás elérhető (2021. május 1-jétől)

Védettségi igazolvánnyal rendelkezők és gyermekeik tartózkodhatnak vendégként a szálláshelyeken.

 

Magánrendezvények

Magánrendezvények (pl. lakodalmak, jubileumok) megtartásának tilalma fennáll.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a védettségi igazolvány személyi okmány bemutatásával együtt fogadható el, melynek ellenőrzése számunkra üzemeltetőként kötelező!

Örömmel segítünk, ha információra van szükségetek! > foglalas@turistacentrum.hu

Létesítményünkben mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebben történjen a visszatérés. A működtetés során folyamatosan biztosítjuk a kézfertőtlenítő berendezés használatának lehetőségét, betartjuk a környezet fertőtlenítésére vonatkozó előírásokat, kollégáink szájmaszkot viselnek.

Kérjük együttműködéseteket abban, hogy továbbra is biztonságosan, az egészség megóvása mellett találkozhassunk egymással, vigyázva egymásra, nem feledve az elmúlt év veszélyeit.

 

Szeretettel várunk a Galyatető Turistacentrumban!

 

SZÉP Kártya elfogadóhely

 

 

Támogató partnerek

Megközelítés

Copyright © 2015

Magyar Természetjáró Szövetség

Minden jog fenntartva

Az Országos Kékkör nyomvonalának és attrakcióinak multifunkciós fejlesztése

Azonosító szám: ÉMOP-2.1.1/A-12-k2-2012-0002