Helló Tél!

A Galyatető Turistacentrum örömmel csatlakozik a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett „Helló Tél!” kampányhoz, hogy mi is inspiráljunk másokat Magyarország kincseinek a felfedezésére, bemutathassuk a természetszerető közönségnek Galyatető különlegességét, és a kampány időszakában figyelmességekkel fogadjuk a hozzánk érkező szállóvendégeket.

 

Vendégeinket kérjük, hogy honlapunkon a szállásfoglalás alkalmával, a megjegyzés rovatban tüntessék fel:

 

„Helló Tél!”

  • Az ily módon a „Helló Tél!” kampány keretében hozzánk érkező Vendégeinket érkezéskor illatos forralt borral ajándékozzuk meg.
  • A Turistacentrumban való tartózkodás ideje alatt, díjtalan látogatást biztosítunk a Galya Kilátóba, melyhez a kampány résztvevőinek professzionális távcsövet bocsátunk rendelkezésére. A kilátó teraszáról megcsodálható 360 fokos körpanoráma távcsővel szemlélve, különleges élménnyel gazdagíthatja vendégeink tartózkodását Galyatetőn.
  • A kampány időszakában a Recepciónál elhelyezzük a „Helló Tél!” szerencsekereket, amit minden távozó vendégünk megpörgethet, így búcsúajándékként további túrázással kapcsolatos használati tárgyakat nyerhetnek

 

A kampány ideje

2019. január 15. - február 28.

 

A kampány ideje alatt kedvezményre jogosult minden honlapunkon szállást foglaló vendégünk, aki ezen időszak alatt szálláshelyet vesz igénybe a Turistacentrumban.

  • Díjtalan kilátóbelépés: 1 alkalom/ fő (szállásfoglalók létszáma szerint)
  • Távcsőhasználat időtartama: 1 alkalom/ 1,5 óra/ család vagy csoport
  • Szerencsekerék használata: 1 alkalom (pörgetés) / foglalás

 

Esetleges kérdéseikkel forduljanak bizalommal Recepciós kollégáinkhoz!

 

SZÉP Kártya elfogadóhely

 

 

Támogató partnerek

Megközelítés

Copyright © 2015

Magyar Természetjáró Szövetség

Minden jog fenntartva

Az Országos Kékkör nyomvonalának és attrakcióinak multifunkciós fejlesztése

Azonosító szám: ÉMOP-2.1.1/A-12-k2-2012-0002